Proizvodi
Dukat Lagano jutro mlijeko 1,5 % m.m., 1 l

Dukat Lagano jutro mlijeko*, s razgrađenim mliječnim šećerom, posebno je pogodno za ljude koji se ne osjećaju najbolje nakon konzumacije mlijeka i onih s netolerancijom na laktozu.
*Laktoza je mliječni šećer i nalazi se u mlijeku i mliječnim proizvodima.
Dukat Lagano jutro mlijeko 1,5 % m.m., 0,5 l

Vaše omiljeno Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5% m.m. dostupno je i u novom praktičnom pakiranju od 0,5L!
Dukat Lagano jutro mlijeko*, s razgrađenim mliječnim šećerom, posebno je pogodno za ljude koji se ne osjećaju najbolje nakon konzumacije mlijeka i onih s netolerancijom na laktozu.
*Laktoza je mliječni šećer i nalazi se u mlijeku i mliječnim proizvodima.
Dukat Lagano jutro mlijeko 0 % m.m., 1 l

Asortiman Dukat Lagano jutro mlijeka bez laktoze proširen je na mlijeko bez laktoze i mliječne masti. Osim što je lako probavljivo Dukat Lagano jutro mlijeko s 0 % mliječne masti idealno je za sve koji osim što izbjegavaju laktozu paze i na unos masti.
Dukat Lagano jutro mlijeko 3,8 % m.m., 1 l

Proširujemo Dukat Lagano jutro asortiman s punomasnim mlijekom. Uz Dukat Lagano jutro 3,8% m.m. od sada možete uživati u punomasnom mlijeku, bez brige o laktozi!
Dukat Lagano jutro mlijeko*, s razgrađenim mliječnim šećerom, posebno je pogodno za ljude koji se ne osjećaju najbolje nakon konzumacije mlijeka i onih s netolerancijom na laktozu.
*Laktoza je mliječni šećer i nalazi se u mlijeku i mliječnim proizvodima.
Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko bez laktoze, 0,5 l

Dukat Lagano jutro lako je probavljivo i omogućuje uživanje u mlijeku osobama koje zbog osjetljivosti na laktozu (mliječni šećer) ne konzumiraju mlijeko te tako u organizam svakodnevnom prehranom ne unose prijeko potreban kalcij i hranjive tvari prirodno prisutne u mlijeku.
Dukat Lagano jutro tekući jogurt, 500 g

Liniju Dukat Lagano jutro obogatio je i treći član – Dukat Lagano jutro jogurt bez laktoze. Tako osobe intolerantne na laktozu, osim u mlijeku Lagano jutro, mogu uživati i u svim blagodatima jogurta. Sadrži 1,6 posto mliječne masti i slatkastog je okusa zahvaljujući jednostavnijim šećerima na koje je razgrađena laktoza.